Prehováram k Tebe

68,00 

Category:

Description

Tu nájdete úvod tejto knihy:

„Veľmi dlho sme v sebe nosili nádej, že samotná Duša Kristova k nám opäť prehovorí a vyrozpráva nám príbehy svojich pozemských ciest, odhalí nám tajomstvá svojho skutočného príbehu; podrobnosti o Ježišovom živote a osude, o jeho vzťahu a manželstve s Máriou Magdalénou, o ich skutočných zážitkoch, o všetkom, čo bolo zamlčané a vynechané aj v Biblii – kvôli oficiálnej manipulácii mysle zo strany Cirkvi a Vatikánu – a poučí nás tým, že sa s nami podelí o svoju vlastnú vnútornú pravdu mimo písma, dogiem a tradícií Cirkvi.

Zjavenia Duše Kristovej, Nebeského apoštolského spoločenstva, členov Svätej Rodiny a s tým súvisiace zasvätenia sa začali na našej Oslave Svetla 17. augusta 2011. Nasledujúci jeden a pol roka sme strávili v osobitnom ústraní, akoby sme vstúpili do ticha tajnej vnútornej jaskyne, aby sa opäť uskutočnilo toto osobité mystérium, v ktorom sme sa mohli stretnúť s Dušou Kristovou a členmi Svätej Rodiny.

Pri zrode tejto knihy sme mali pocit, akoby sa Duša Kristova a členovia Svätej Rodiny vrátili z hviezd, aby nám zverili dávno zabudnuté evanjelium. Prišlo k nám ako epos utkaný z dlhej reťaze Svetelných posolstiev, s cieľom podeliť sa s dnešným ľudstvom o súčasné Posolstvo Duše Kristovej a vytvoriť tak Nové Evanjelium. Samozrejme, nie namiesto starých evanjelií, ale ako ich doplnok.

Boli odhalené nádherné tajomstvá, ktoré odrážajú skutočný vzťah medzi Ježišom a Máriou Magdalénou ako naplnené zrkadlo osudu dôverného ľudského a spirituálneho spojenia. Tento nový pohľad na ich vzťah nám umožňuje pochopiť motiváciu ich poslania, osobné tajomstvá ich vzťahu a mystickú hĺbku životov, ktoré sa zrodili z ich posvätného spojenia.

Táto kniha ponúka príležitosť ponoriť sa do podstaty a vnútorného zážitku Kristovho Vedomia. Samozrejme, „Kristovo Vedomie“ si nevyžaduje žiadne náboženské záväzky a nie je totožné s doktrínami tradičného kresťanstva. V skutočnosti sa od neho v mnohých aspektoch líši, takže tento pojem Kristovho Vedomia je potrebné chápať skôr ako živú a praktickú kvalitu a schopnosť srdca, vďaka ktorej môže ľudská bytosť v každej minúte a v každom smere svojho života súčasne pôsobiť atribútmi všetkých siedmich Kristových múdrostí.

Každý, kto príde do kontaktu s touto knihou a chce dokončiť túto zasväcovaciu cestu, bude v istom zmysle vyzdvihnutý do prístrešia nebeskej Školy Mystérií sídliacej medzi hviezdami Veľkého voza, aby krok za krokom prežíval tajomstvo siedmich mystérií Kristovho Vedomia a aby sa v jeho srdci prebudilo sedem Kristových semien.

Na konci tejto cesty, keď vystúpite z brány, už nebudete tým istým človekom – veľmi hlboko vo vašom vnútri sa niečo navždy zmení a vylieči…

Nasledovanie tejto duchovnej cesty si vyžaduje, aby ste vystúpili po strmých schodoch, ktoré jasne vedú do Nebeského Chrámu, žiariaceho zlatým svetlom. Každá kapitola je stupňom tohto schodiska, takže žiadny schod nemožno preskočiť ani vynechať, pretože každý schod je postavený na tom predošlom, odráža veľmi vážny nebeský zámer a riadi sa vnútornými zákonmi mimoriadne mocnej iniciačnej cesty.

Postavy tejto živej knihy sa určite stanú vašimi vernými spoločníkmi, sprievodcami a učiteľmi a strážcovia tohto posvätného chrámu, poslovia Božej Lásky a Milosrdenstva, vás zatiaľ povedú domov. Vrátite sa do nebeského domova Duše Kristovej a Svätej Rodiny, kam ste pravdepodobne kedysi vo svojej duši tiež patrili, inak by ste pravdepodobne nečítali tieto riadky…

Chceli by sme dodať, že ak raz alebo dvakrát absolvujete túto cestu a precestujete ju spolu s nami po stránkach tejto knihy, potom sa táto živá kniha môže stať vaším spoločníkom. V skutočnosti sa pre vás môže stať určitým divinačným nástrojom, ktorý môžete z času na čas otvoriť na náhodnej stránke, keď hľadáte odpoveď na dôležitú otázku či keď vás trápia pochybnosti alebo sa cítite oslabení vo svojej viere alebo láske.

Táto kniha môže byť pre každého, pretože Veľmajstrom kolektívnej alternatívy osudu Vzostupu nie je nikto iný ako Duša Kristova, ktorá pracuje na vykúpení každého obyvateľa Zeme. Prichádza pre nás všetkých, aby nám pomohla prostredníctvom mystérií milosrdenstva, či už v Neho veríme, alebo nie.

Tieto riadky možno čítať na mnohých rôznych úrovniach a v rôznych hĺbkach. Určite sa nájdu takí, ktorí budú môcť spolu s nami cestovať v takej hĺbke, že takmer vstúpia do svetov nami vysielaných vízií a všetky spomienky na ne úplne vpustia do seba; takže budú skutočne počuť hlas osobných posolstiev, ktoré im boli zaslané. Pre ostatných, ktorí radšej pozorujú s menším odstupom, môže byť ťažšie uveriť alebo pochopiť reálnosť či pravdivosť posolstiev – no napriek tomu, ak na nejaký čas dovolia významom podobenstiev preniknúť do svojho srdca, začnú túžiť po tom, aby ich dni boli naplnené väčšou láskou, prijatím, dôverou, štedrosťou, odpustením, vierou a hlbšou istotou vo svetlo – a to zmení aj ich život. A ak sa život mnohých z nás po dotyku Siedmich Múdrostí aspoň trochu zmení, zmeníme celý náš svet a nakloníme ho k dominancii Svetla. A potom začneme pôsobiť ako žiariace duše – fakle, ktoré vrhajú svetlo na tieňové miesta, aby aj v tme zažiarila dobrá správa o príchode Svetla.“

Buďme spoločne pre toto posvätné učenie poslami s pravdivým srdcom a spoločne tvorme, aby sa toto Evanjelium Srdca dostalo k čo najväčšiemu počtu ľudí na tejto planéte.

Láska a požehnanie vám všetkým

Dr. Beatrix Czeizel and Anikó Greskó

—o—

 

S radosťou vám zdieľame i to, že naša kniha získala fantastické výsledky na niekoľkých medzinárodných knižných súťažiach a stala sa:

– oceneným víťazom v súťaži Bookvana Awards 2017 v kategórii „Spiritualita: Inšpiratívna“,

– oceneným finalistom v kategórii „New Age“ v súťaži International Book Awards 2016,

– oceneným finalistom v kategórii „New Age“ v súťaži International Excellence Body, Mind, Spirit Book Awards 2017,

– druhé miesto v kategórii Najlepšia duchovná kniha 2016 na Amsterdam Book Festival,

– Čestné uznanie Spirituálna kniha na Parížskom knižnom festivale 2016,

– Čestné uznanie Spirituálna na Knižnom festivale v New Yorku 2016

– a čestné uznanie Spirituálna kniha na Londýnskom knižnom festivale 2016.

Okrem toho získala veľmi peknú kritiku od porotcov v tíme Brucea Haringa na knižných festivaloch JM Northern Media a tiež od porotcov časopisu Writer’s Digest.

—o—

PREDPOKLADANÝ DÁTUM DISTRIBÚCIE: 23-27. augusta 2024

Parametre knihy:

Pevná väzba, 684 strán,

ilustrované krásnymi farebnými obrázkami

Jazyk: Slovenčina

Cena: 68 eur

—o—

 

Obsah

Poďakovanie

Predslov

 1. kapitola: Duša Kristova v zrkadle hviezd

 2.kapitola: Príbeh Mara-Márie a Máriinho kresťanstva v Lemúrii

 3. kapitola: Máriine posolstvá „o tŕňoch“

 4. kapitola: Príbeh prvej pozemskej inkarnácie Duše Kristovej

 5. kapitola: Vtelenie ďalšieho lúča duše …

 6. kapitola: Máriino tajomstvo o počatí a narodení dieťaťa

 7. kapitola: Zrkadlo oslabenia spoločenstva apoštolov

 8. kapitola: Vstup na iniciačnú cestu Školy mystérií Veľkého Voza– hviezdne zrkadlo Dubhe – príbeh Brigitty

 9. kapitola: Druhý pilier Iniciačnej školy Mystérií Veľkého Voza -hviezdne zrkadlo Megrezu – príbeh Teresy

 10. kapitola: Tretí pilier Iniciačnej školy Mystérií Veľkého Voza – hviezdne zrkadlo Meraku – príbeh Piedra

 11. kapitola: Štvrtý pilier Iniciačnej školy Mystérií Veľkého Voza – hviezdne zrkadlo Phecdy – príbeh Lorenza

 12. kapitola: Prvé roky Márie Magdalény a príbeh prvého stretnutia Božieho páru

 13. kapitola: Piaty pilier Iniciačnej školy Mystérií Veľkého Voza – hviezdne zrkadlo Mizaru – tajomstvo Vzkriesenia

 14. kapitola: Narodenia prvého Božieho dieťaťa

 15. kapitola: príbeh Hieronyma, bojovníci Cesty Kristovej…

 16. kapitola: Pod tajným prístreším ostrova…

 17. kapitola: Vyslanec Božej Lásky po stopách pobrežia…

 18. kapitola: Príchod princa Grálu…

 19. kapitola: Nový krst

 20. kapitola: Hlas Božej Vôle

 21. kapitola: Šiesty pilier Iniciačnej školy Mystérií Veľkého Voza – hviezdne zrkadlo Aliothu – Vykúpenie hriechov

 22. kapitola: Siedmy pilier Iniciačnej školy Mystérií Veľkého Voza – hviezdne zrkadlo Mizaru a Alkaidu – Vstup do Božej Ríše

 23. kapitola: Mystérium Zlatého zrkadla – tajný sakrálny nástroj Vedomia Srdca

 

Príloha – predstavenie ďalších kníh a meditačných nahrávok autoriek